Posts Tagged ‘tudung’

Merudum, terjatuh, tergolek2….

Written on January 20th, 2010 by Miss Yut4 shouts
Salam… Rasanya seminggu aku tak update blog. Sibuk sana, sibuk sini. Balik je dah ngantuk. Tak larat dah nak buka mata. Bangun pagi celik, mandi, siap, jalan.. Balik petang, settle […]

Tudung again!!

Written on January 10th, 2010 by Miss Yutno shouts
Salam… For those who interested to buy ready made tudung, you can see it here!! or, for those who like to have their on sizes and pattern, please see here, […]
Full Story » Filed under Sewing Time Tags:

Selamat Tahun Baru 2010

Written on January 1st, 2010 by Miss Yut2 shouts
Salam… Selamat tahun baru 2010 semua!! Imbasan 2009 : Januari – Mula belajar buat tudung DIY, dapat twins (anak Kak Nana), dah mula berblogging secara serius (www.yusrinahata.com) Februari – Cik […]

My 1st bling2!!!

Written on December 26th, 2009 by Miss Yutno shouts
Salam… Sukanya… biarlah apa org nak kata pun, aku tak kesah. Biarlah org lain dah buat pun, aku tak kesah.. heheh..ni adalah tudung pertama yg Cik Yut jahit yg ada […]
Full Story » Filed under Sewing Time Tags:,

Semakin baik…

Written on December 24th, 2009 by Miss Yut2 shouts
Salam… Alhamdulillah. Skill menjahit saya semakin hari semakin baik. Setelah agak lama berehat dan on off dari menjahit, saya telah mendapatkan kembali skill yg udah kusai lagi kusam tu. Satu […]

Simpan Challenge 2009 Tip#17

Written on December 14th, 2009 by Miss Yutno shouts
Salam… Hujung minggu yg menyenangkan tapi tak berapa produktif. Tudung2 yg patut siap last week masih tertunggak. Ada beberapa tips yg saya nak kongsi nanti. Tapi sebelum tu saya akan […]

New collection!!

Written on November 30th, 2009 by Miss Yutno shouts
Salam… Alhamdulillah. Managed to finish all the unfinished tudung. Please check at Ibuaz Shoppe.
Full Story » Filed under Sewing Time Tags:,

Hasil terbaru…

Written on November 29th, 2009 by Miss Yutone shout
Salam… Kegilaan saya terhadap jahit menjahit masih belum pudar. Sebenarnya selain dari menjahit tudung, banyak projek yg bersusun nak dibuat dgn mesin jahit tercinta itu. Tapi dek kepayahan mencari masa […]
Full Story » Filed under Sewing Time Tags:,
10 visitors online now
10 guests, 0 members
Max visitors today: 11 at 01:11 am +08
This month: 43 at 02-05-2018 05:00 pm +08
This year: 43 at 02-05-2018 05:00 pm +08
All time: 51 at 11-23-2009 09:39 am +08
Uses wordpress plugins developed by www.wpdevelop.com