Posts Tagged ‘tensen’

Sejauh mana anda sabar utk bersabar??

Written on January 21st, 2010 by Miss Yutno shouts
Salam… ~ courtesy from Mr Google ~ Pening ke tak baca tajuk tu?? Heheh.. saya ni bukan le seorang pakar kaunseling atau motivator ke apa ke ek. Ni berdasarkan pemerhatian […]

Simpan Challenge 2009 Tip#17

Written on December 14th, 2009 by Miss Yutno shouts
Salam… Hujung minggu yg menyenangkan tapi tak berapa produktif. Tudung2 yg patut siap last week masih tertunggak. Ada beberapa tips yg saya nak kongsi nanti. Tapi sebelum tu saya akan […]

Down to the drain…

Written on November 15th, 2009 by Miss Yut2 shouts
Salam… Selepas melalui hari yg indah petang tadi bersama support group HS, entah macamana saya dilanda rasa yg kurang enak. Bukan kurang enak. Lebih kepada remuk rasa. Entah dari mana […]

Still in my weng mood

Written on November 7th, 2009 by Miss Yutno shouts
Salam.. Dont know what happened to me recently.. Now, I’m trying to change my web themes again after struggling to finish it yesterday… Gosh..sorry for this inconvenience.. Just be patient […]

Emo di pagi hari

Written on October 5th, 2009 by Miss Yutone shout
Salam…   Ni patut post awal pepagi la nih.. tapi yelah, dah masuk klinik mana sempat nak lepak2 cenggini. Petang ni pulak larat sket. Saya tensen. Dah la kita bagi […]
Full Story » Filed under Me Tags:

Gempa di Padang.. Malaysia tetap berhati mulia

Written on October 5th, 2009 by Miss Yutno shouts
Salam…   Saya tak nak lah dikatakan insan yg tak berhati perut atau org yg tak tahu perihal kesusahan insan lain. SALAM TAKZIAH saya ucapkan buat saudara2 kita di Padang, […]
Full Story » Filed under What's Hot Tags:,

Journal Kehamilan : Alahan teruk

Written on September 29th, 2009 by Miss Yutno shouts
Salam… Alhamdulillah. Bulan pose aritu sempat le Cik Yut p buat check up. Ingat nak tggu bila usia kandungan dah 4-5 bulan. Tapi dah excited sgt kan. Jadi dgn perasaan […]
Full Story » Filed under Me, What's Hot Tags:, ,

Omak ku tension!!

Written on September 28th, 2009 by Miss Yut4 shouts
Salam…     Ekkkee… Tgk leee tajuk post arini.. Biasalah, bila mengupdate blog dari klinik, segala gambar takde.. Jadinya harus ler buat post yg tak perlukan sgt gambar. Dan juga […]
Full Story » Filed under What's Hot Tags:,

Gaji minimum RM800 – munasabah & berbaloi ke??

Written on September 9th, 2009 by Miss Yut3 shouts
Salam… Post hari ni mengenai hal semasa. Kadang2 Cik Yut kena gak sensitif sket dgn hal2 semasa..especially bila isu ini mmg rapat dgn kita. Melibatkan anak2, poket kewangan kita dll. […]

Tensen…

Written on June 21st, 2009 by Miss Yut2 shouts
Salam.. ketensenan melanda dgn maha dahsyat. Mana taknye.. barang2 yg dinanti, masih belum kunjung tiba. Ingat depa tak pos lagi ke, or hilang kat memana ke..Hari check tracking no, Alhamdulillah. […]
Full Story » Filed under Me Tags:, , ,
11 visitors online now
11 guests, 0 members
Max visitors today: 11 at 01:11 am +08
This month: 43 at 02-05-2018 05:00 pm +08
This year: 43 at 02-05-2018 05:00 pm +08
All time: 51 at 11-23-2009 09:39 am +08
Uses wordpress plugins developed by www.wpdevelop.com