Posts Tagged ‘suka’

Akhirnya siap!!

Written on January 23rd, 2010 by Miss Yutno shouts
Salam… Alhamdulillah. Dress ni siap jua. Sebenarnya dah siap dah Ahad lepas. Tapi tak sempat update. Azzalea sempat pakai masa kami pi dinner utk training program tu.mmmm.. Tak berapa cantik. […]

Invitation to Premiere Screening of Tooth Fairy

Written on January 20th, 2010 by Miss Yutno shouts
Salam… Dear Nuffnanger, You’re cordially invited to the Premiere Screening of Tooth Fairy happening on; Date : 25 January 2010 (Monday) Time :9.00pm Venue : TGV 1 Utama TWO (2) […]
Full Story » Filed under Me Tags:,

Best…

Written on January 13th, 2010 by Miss Yutno shouts
Salam… Ntah apa tah agaknya mimpi org kat spital ni, tetiba plak boleh buka apa-yg-diblocked-selama-ini.hahah Jadi, jangan sesiakan peluang yg ada. Dan jgn juga menyalahgunakan kesempatan ini ye…
Full Story » Filed under Me Tags:

New dress

Written on January 12th, 2010 by Miss Yut9 shouts
Salam… Tonight, I only managed to sew one tudung only. Itu pun masih belum buat jahit keliling guna twin needle lagi. Saja nak kumpul banyak sket tudung, later on baru […]
Full Story » Filed under Sewing Time Tags:,

Whats for dinner??

Written on January 9th, 2010 by Miss Yut2 shouts
Salam… Last night En Lan had a dinner with his collegues. It was an official event at his office. Usually, En Lan will help me to prepare dinner for me […]
Full Story » Filed under Motivational Tags:,

New friend in the house!!

Written on January 9th, 2010 by Miss Yut2 shouts
Salam.. Last night En Lan had a dinner, an official event at his office. They also had a lucky draw. He won something. It have furs, brown in colour. It […]
Full Story » Filed under Parent & kids Tags:,

Ketagih plaaak

Written on January 8th, 2010 by Miss Yutno shouts
Salam… Alahai.. dulu ada 611, dia pulun tgk TV sensorang. Pastu I locked channel tu. Adjust a ffew channel, buang ESPN, tambah Variety Channel. Alih2 dia dok ngadap Playhouse Disney […]
Full Story » Filed under Parent & kids Tags:,

Nuffnang Friso Gold Family Day Out

Written on January 6th, 2010 by Miss Yut4 shouts
Salam… Maaf ye tak update blog for few days ni. Post ni sebanrnya dah di draf beberapa hari yg lepas. Tapi sbb gambar2 sgt banyak dan tak sempat nak edit, […]

Selamat Tahun Baru 2010

Written on January 1st, 2010 by Miss Yut2 shouts
Salam… Selamat tahun baru 2010 semua!! Imbasan 2009 : Januari – Mula belajar buat tudung DIY, dapat twins (anak Kak Nana), dah mula berblogging secara serius (www.yusrinahata.com) Februari – Cik […]

Simpan Challenge 2009 – Recap

Written on December 31st, 2009 by Miss Yutno shouts
Salam… Alhamdulillah. Selesai sudah kesemua 30 tip utk SC2009. Macamana? Mampukah anda utk menyahut cabaran ini? Jgn bersedih kalau tak dapat rm1000 tu. Yang penting sekarang, korang dah ada kesemua […]
Full Story » Filed under Financial Tags:, ,

WAHM Workshop with MAMAFIZA

Written on December 26th, 2009 by Miss Yut2 shouts
Salam… I’ve attend this workshop early this morning. What?? Do you really think that I’m gonna quit my job and be a WAHM? If it possible, yes I would love […]

Simpan Challenge Tip#23

Written on December 26th, 2009 by Miss Yutno shouts
Salam… Apa aktiviti korang hari ni?? Tak kesah la kan korang nak buat apa, yang penting mak pak, anak2 sume happy ye. Itu yg penting sekali. Moh kita sambung SC2009 […]
Full Story » Filed under Financial Tags:, , ,

My 1st bling2!!!

Written on December 26th, 2009 by Miss Yutno shouts
Salam… Sukanya… biarlah apa org nak kata pun, aku tak kesah. Biarlah org lain dah buat pun, aku tak kesah.. heheh..ni adalah tudung pertama yg Cik Yut jahit yg ada […]
Full Story » Filed under Sewing Time Tags:,

New baby!!

Written on December 25th, 2009 by Miss Yut2 shouts
Salam… heheh.. ini bukan new edition of En Lan + Cik Yut ye.. Belum lagi. Belum nampak rezeki itu lagi. Tapi mungkin akan datang. The new baby in the house […]
Full Story » Filed under What's Hot Tags:,

Semakin baik…

Written on December 24th, 2009 by Miss Yut2 shouts
Salam… Alhamdulillah. Skill menjahit saya semakin hari semakin baik. Setelah agak lama berehat dan on off dari menjahit, saya telah mendapatkan kembali skill yg udah kusai lagi kusam tu. Satu […]
Older Posts »
8 visitors online now
8 guests, 0 members
Max visitors today: 11 at 01:11 am +08
This month: 43 at 02-05-2018 05:00 pm +08
This year: 43 at 02-05-2018 05:00 pm +08
All time: 51 at 11-23-2009 09:39 am +08
Uses wordpress plugins developed by www.wpdevelop.com