Posts Tagged ‘simpan’

No updates??

Written on January 18th, 2010 by Miss Yutno shouts
Salam… Saya agak sedikit sibuk sekarang. Bukan sibuk jahit tudung. Tapi pasal passion saya yg lain. Jgn risau. Saya akan kembali nanti.. Banyak yg saya ingin kongsi bersama…
Full Story » Filed under Me Tags:

Selamat Tahun Baru 2010

Written on January 1st, 2010 by Miss Yut2 shouts
Salam… Selamat tahun baru 2010 semua!! Imbasan 2009 : Januari – Mula belajar buat tudung DIY, dapat twins (anak Kak Nana), dah mula berblogging secara serius (www.yusrinahata.com) Februari – Cik […]

Simpan Challenge 2009 – Recap

Written on December 31st, 2009 by Miss Yutno shouts
Salam… Alhamdulillah. Selesai sudah kesemua 30 tip utk SC2009. Macamana? Mampukah anda utk menyahut cabaran ini? Jgn bersedih kalau tak dapat rm1000 tu. Yang penting sekarang, korang dah ada kesemua […]
Full Story » Filed under Financial Tags:, ,

Simpan Challenge 2009 Tip#30

Written on December 30th, 2009 by Miss Yutone shout
Salam… Akhirnya, sampai jua kita ke tip yg terakhir. Tip yg sangat2 mudah dan ringkas. Yang tidak perlu kita simpan. TIP #30 – SIMPAN CHALLENGE – DERMA itu MEMBERSIHKAN oleh […]
Full Story » Filed under Financial Tags:,

Simpan Challenge 2009 Tip#29

Written on December 30th, 2009 by Miss Yut3 shouts
Salam… Alhamdulillah. SC2009 kita dah nak hampir ke penghujungnya. Esok ialah 31 Disember 2009. Lusa pula dah ke tahun baru Masihi, 2010. Yang pasti banyak perkara yg berlaku pada kita […]
Full Story » Filed under Financial Tags:,

Simpan Challenge 2009 Tip#28

Written on December 29th, 2009 by Miss Yut4 shouts
Salam… TIP #28 – SIMPAN CHALLENGE – CUKAI BELANJA oleh – AbangAbu Anda pasti tahu apa itu GST. AbangAbu pasti seringkali perbelanjaan yang anda lakukan perlu membayar 7% GST dari […]
Full Story » Filed under Financial Tags:,

Simpan Challenge 2009 Tip#27

Written on December 29th, 2009 by Miss Yutno shouts
Salam… Adakah kalian sihat2 aje hari nih.? Tinggal 2 hari saja lagi nak masuk 2010. Macamana? Dah siap ke rencana dan rancangan utk tahun depan? Rancanga dan visualkan apa yg […]
Full Story » Filed under Financial Tags:,

Simpan Challenge 2009 Tip#26

Written on December 29th, 2009 by Miss Yutone shout
Salam… Adoi.. sgt terkejar utk menyudahkan SC2009. Tinggal beberapa hari saja lagi. Mesti kasi habis juga pada 31 hb ni. Tapi ingat ye kengkawan, Sila teruskan selama yang boleh. Tetapkan […]
Full Story » Filed under Financial Tags:,

Simpan Challenge 2009 Tip#25

Written on December 28th, 2009 by Miss Yutno shouts
Salam… Bersiaran dari Pusat Perubatan Azzahrah Bandar Baru Bangi, saya bawakan tip SC2009 yang seterusnya. Sila baca!! TIP #25 – SIMPAN CHALLENGE – KURANGKAN KELUAR DARI RUMAH oleh – AbangAbu […]
Full Story » Filed under Financial Tags:,

Simpan Challenge Tip#23

Written on December 26th, 2009 by Miss Yutno shouts
Salam… Apa aktiviti korang hari ni?? Tak kesah la kan korang nak buat apa, yang penting mak pak, anak2 sume happy ye. Itu yg penting sekali. Moh kita sambung SC2009 […]
Full Story » Filed under Financial Tags:, , ,

Simpan Challenge Tip#22

Written on December 25th, 2009 by Miss Yutno shouts
Salam… Selamat berhujung minggu!! Seronokkan bulan 12 ni. Tiap2 minggu bercuti. Saya mengishtiharkan bulan 12 ni ialah bulan yang tidak produktif. hahahaa.. . Baiklah. Kita sambung SC2009 kita sebelum kedatangan […]
Full Story » Filed under Financial Tags:,

Simpan Challenge 2009 Tip#21

Written on December 24th, 2009 by Miss Yutone shout
Salam… Tip pendek hari ni ye.. TIP #21 – SIMPAN CHALLENGE – KEMAS DAN URUS STOR ANDA Mulai hari ini anda akan juga dapat tip simpan dan buat duit dari […]
Full Story » Filed under Financial Tags:,

Simpan Challenge 2009 Tip#20

Written on December 23rd, 2009 by Miss Yut2 shouts
Salam… Aduuuh.. dah kesuntukan masa dah ni. Hari dah 23bh. Tinggal 8 hari sebelum masuk tahun 2010. Tapi SC2009 belum habis2 lagi update. Maaf ye!!! >__< Moh kita cepat2 baca.. […]
Full Story » Filed under Financial Tags:, ,

Simpan Challenge 2009 Tip#18

Written on December 19th, 2009 by Miss Yutno shouts
Salam… Adeeeh.. Minta maaf ye kalian. Ku mmg sgt2 dah lama tidak mengupdate post. Dah bersusun dah tajuk2 yang perlu dilansaikan. Tah bila lah berkesempatan nak buat. Ni pun curi2 […]
Full Story » Filed under Financial Tags:, ,

Simpan Challenge 2009 Tip#17

Written on December 14th, 2009 by Miss Yutno shouts
Salam… Hujung minggu yg menyenangkan tapi tak berapa produktif. Tudung2 yg patut siap last week masih tertunggak. Ada beberapa tips yg saya nak kongsi nanti. Tapi sebelum tu saya akan […]
Older Posts »
10 visitors online now
10 guests, 0 members
Max visitors today: 11 at 01:11 am +08
This month: 43 at 02-05-2018 05:00 pm +08
This year: 43 at 02-05-2018 05:00 pm +08
All time: 51 at 11-23-2009 09:39 am +08
Uses wordpress plugins developed by www.wpdevelop.com