Posts Tagged ‘Mak’

Menikmati hari2 ini, bagaikan tiada esok

Written on October 27th, 2009 by Miss Yutone shout
Salam… Sekadar selingan.. 2 adorable sister Saya rasa saya dah punya motto hidup. “Hidup utk hari ini, adalah utk hari ini” My cutie pie Si Nandik!! Tapi ini utk keadaan […]
Full Story » Filed under Motivational Tags:,

Omak ku tension!!

Written on September 28th, 2009 by Miss Yut4 shouts
Salam…     Ekkkee… Tgk leee tajuk post arini.. Biasalah, bila mengupdate blog dari klinik, segala gambar takde.. Jadinya harus ler buat post yg tak perlukan sgt gambar. Dan juga […]
Full Story » Filed under What's Hot Tags:,

“Share your story & This might BE yours”

Written on July 17th, 2009 by Miss Yutone shout
Peraduan ini dianjurkan oleh Kak N Bagi mereka yang bertanya mengenai kriteria pemilihan adalah seperti berikut: 1. Boleh ditulis dalam Bahasa Melayu ataupun Bahasa Inggeris. Jika anda boleh menulis dalam […]
Full Story » Filed under Me Tags:, , , ,

Ibu Mertuaku

Written on May 23rd, 2009 by Miss Yut2 shouts
Ini la Ibu mertuaku yg tercinta.. Puan Eshah bt Karim. Ni masa Ma turun KL. Kononnya kami nak buat kenduri doa selamat utk naik rumah. Tapi disebabkan berlaku beberapa masalah, […]
Full Story » Filed under Me Tags:, , , , ,
6 visitors online now
6 guests, 0 members
Max visitors today: 11 at 01:11 am +08
This month: 43 at 02-05-2018 05:00 pm +08
This year: 43 at 02-05-2018 05:00 pm +08
All time: 51 at 11-23-2009 09:39 am +08
Uses wordpress plugins developed by www.wpdevelop.com