Posts Tagged ‘Cuti’

Sejam di KLCC

Written on December 19th, 2009 by Miss Yut2 shouts
Salam… Disebabkan seminggu tak buat post, jadi korang silalah ngadap laptop/desktop korang utk baca post2 daku yg back-dated ni yee.. ekkkee… Hari Isnin aritu (14 Disember 2009), saya saja ambil […]
Full Story » Filed under Me Tags:, ,

Harga sebuah persahabatan

Written on October 23rd, 2009 by Miss Yutone shout
Salam… Terima kasih kepada semua yg mengucapkan takziah kepada saya. Terima kasih di atas segalanya. Ucapan dan kata2 semangat yg kalian berikan sedikit sebanyak membantu saya menghadapi hari2 ini. Sesungguhnya […]
Full Story » Filed under Me Tags:,

SALAM KEMERDEKAAN

Written on August 31st, 2009 by Miss Yutone shout
Salam… W/pun dah ada post pasal kemerdekaan, yet this is a short post about it. Selamat Hari Kemerdekaan dan Selamat bercuti!!
Full Story » Filed under What's Hot Tags:

Adakah ia menular di sini??

Written on August 25th, 2009 by Miss Yutno shouts
Salam… Nauzubillah. Minta dijauhkan. Hari ini saya dgn En Lan bercuti. Demi 2 beradik itu, ini yg kami perlu buat. Malam semalam, Azyana dah bising2. “Ibu, kakak rasa tak sedap […]
Full Story » Filed under Me Tags:, ,

Bercuti!!

Written on July 15th, 2009 by Miss Yut2 shouts
Salam… Hari ni saja nak bercuti. Walaupun bercuti tapi ada banyak perkara yg nak diselesaikan.. Ni skrg ada kat pusat servis kereta di Balakong.. Sat lagi nak pergi Ampang Jaya, […]
Full Story » Filed under Me Tags:, ,

Retreat Halatuju & Malam Mesra 2009

Written on July 4th, 2009 by Miss Yutno shouts
Salam.. Dah tentu ni back-dated punye story.. Malam ni En Lan takde. P bg talk kat Awana Genting Highlands. Berkaitan dgn hal2 kewangan. Jadinya, sementara menanti sepupuku yg sorang tu […]
Full Story » Filed under Education Tags:, ,
8 visitors online now
8 guests, 0 members
Max visitors today: 11 at 01:11 am +08
This month: 43 at 02-05-2018 05:00 pm +08
This year: 43 at 02-05-2018 05:00 pm +08
All time: 51 at 11-23-2009 09:39 am +08
Uses wordpress plugins developed by www.wpdevelop.com