Posts Tagged ‘buku’

Simpan Challenge Tip#23

Written on December 26th, 2009 by Miss Yutno shouts
Salam… Apa aktiviti korang hari ni?? Tak kesah la kan korang nak buat apa, yang penting mak pak, anak2 sume happy ye. Itu yg penting sekali. Moh kita sambung SC2009 […]
Full Story » Filed under Financial Tags:, , ,

Sejam di KLCC

Written on December 19th, 2009 by Miss Yut2 shouts
Salam… Disebabkan seminggu tak buat post, jadi korang silalah ngadap laptop/desktop korang utk baca post2 daku yg back-dated ni yee.. ekkkee… Hari Isnin aritu (14 Disember 2009), saya saja ambil […]
Full Story » Filed under Me Tags:, ,

Currently reading

Written on October 31st, 2009 by Miss Yut2 shouts
Salam… Disebabkan sedang recovery dari kesedihan, Cik Yut tak nak dok menung saja.. Jadinya ambil kesempatan utk cuba baca buku2 yg dah dibeli tapi tak dibaca lagi. Kalau buat senarai, […]

Satu hari di klinik..

Written on August 16th, 2009 by Miss Yutone shout
Salam… Pagi yg indah semalam, saya sempat pegi klinik. Bukan saya yg sakit, tapi Si Nandik. Mulutnya kena ulser. Dah 2 malam dia tak minum dan makan.. Kesian. Kalau saya […]
Full Story » Filed under Me Tags:,

Jom balut buku!!

Written on June 10th, 2009 by Miss Yutno shouts
Salam… Ni kes takde kerja kena buat kerja.. Azyana dgn Azzalea saya hantar pi nursery cum tadika. Jadinya, Azyana adalah kurikulumnya. Cikgunya bagilah beberapa buah buku untuk digunakan bila dia […]
8 visitors online now
8 guests, 0 members
Max visitors today: 11 at 01:11 am +08
This month: 43 at 02-05-2018 05:00 pm +08
This year: 43 at 02-05-2018 05:00 pm +08
All time: 51 at 11-23-2009 09:39 am +08
Uses wordpress plugins developed by www.wpdevelop.com