Salam…

Saya sekarang tengah berangan dan membayangkan yg saya akan dapat satu handphone. Ye.. Saya dapat rasakan ia di tangan saya sekarang. Bestnye dapat pegang hp baru. Lagi lah hp macam gambar kat bawah ni. LG Chocolate!! Kalu tgk dari segi saiznya tu, mmg ia panjang sedikit. Tapi saya suka. Sbbnya, dengan kawasan paparan yg lebih panjang dan luas, 4″ HD LCD, ia tidak akan menyakitkan mata dan kepala saya utk melihat skrin itu. Macam sekarang, hp saya yg kecil dan kawasan paparan yg terhad, membataskan penglihatan.. oooh..menyakitkan. Lama je sikit tgk hp, dah pening.

LG-BL40-Nuffnang-Blog-Post-150110-Final_html_m26029407

Udahle kawasan dia luas, banyak plak ikon yg boleh kita lihat dlm satu2 masa. Tak perlu buang masa lagi dah nak cari ikon2 yg kita perlukan. Yelah, katalah kat muka depan ada nampak ikon utk ‘Contacts’ dengan ‘Calendar’ je. Pastu nak kena jenjalan lagi cari ikon utk ‘Setting’ plak, ke ikon utk ‘Call registry’ ke.. Dah buang masa kan. Ni sume duduk dalam satu page. Jelas, terang dan nyata lagi. Peeergh.. Best!! Kalau korang telefon saya, dah pasti nama dan no telefon korang terpampang dengan lebih jelas kat skrin tu. Agak2 boleh ke tak setting kan dengan gambar?? Kalau boleh, mesti cantik je gambar muka korang kan. Tak payah le saya nak berkenyit tgk sapa yg call saya..heheheee…

LG-BL40-Nuffnang-Blog-Post-150110-Final_html_7beb9bda

Ish… Tgk le tu. Panjang ibarat model. Melampai sungguh. Slim lagi. HP ye!!. Isk, kalau berangan badan macam model pun ok gak. Best best! Ooooh.. Saya pasti akan dapat hp LG Chocolate ni satu. Saya dah boleh rasa dah yg tangan saya yg gatal ni bermain2 dgn hp yg cantik lagi slim nih. Apsal saya sibuk sgt berangan? Saya tak berangan, saya mmg harap sgt saya dapat!!! hehehee

lg

Haah, apa lagi. Korang pun cubalah!!

Blog Widget by LinkWithin

Share/Save/Bookmark