Salam…

Rasanya seminggu aku tak update blog. Sibuk sana, sibuk sini. Balik je dah ngantuk. Tak larat dah nak buka mata.

Bangun pagi celik, mandi, siap, jalan..

Balik petang, settle hal rumah, anak2, makan, tido..

Camanoo nak jadi blogger tegar cam kak Red??

I kena pi class la kot nih dgn kak Red..

Disebabkan itu, bilangan pengunjung ke blog pun jatuh merudum mcm kalau korang tgk graf kat Wall Street tu.

Ish.. baru seminggu tuh.

Kalau sebulan, setahun… Mau dah takde org masuk blog.

Gamaknya langsung lupa dgn blog aku ni.

Cuba korang tgk ni..

jatuh

Melampau.. ni kalau jadi broker saham ni, mau aku terjun bangunan nih. Bisa jadi muflis…

mmm… ok, pikir balik camne nak kasi makin ramai yg dtg.

Nampak gaya kena cerita pasal tudung je lah..

Oh, bercakap pasal tudung, sesapa yg berminat nak belajar menjahit tudung DIY ni, boleh le contact aku melalui email yusrina.hata@gmail.com.

(sekejap saya, sekejap aku –> nampak sgt jiwa tgh bercelaru!!)

Bayaran seorang ialah RM40. Satu sesi 2-3 org aje.Hari Sabtu.

Belajar di rumah ku.

Barang2 menjahit seperti jarum, gunting dan benang, dsb minta bawa sendiri punya ye.

Set jersey dan awning serta template, ku boleh sediakan, tapi adalah juga bayarannya iaitu RM40 juga.

Apa2 boleh contact ye. Jgn segan2 utk bertanya.. happy

Blog Widget by LinkWithin

Share/Save/Bookmark