Ini bukan belog baru. Ini blog lama dan berwajah lama.

Saya tak dapat nak recover semua post dari 2010-2017.

Sedihnyaaaa

Post tu semua dalam hosting lama. Depa tak reply emel.

Saya tak kuasa nak buang masa. Maka, kita teruskan melangkah.

 

But,anyway. It just nice to see belog ni dengan paparan lama ni.

Apa yang korang lihat ni, masa nilah kali terakhir blog ni sebelum di’make up’ oleh hosting baru tu.

Rupanya dah tujuh tahun saya guna servis diorg.

Bersabar sungguh saya layan karenah diorang (Apakah???)

 

Hahaha… sudahla. Perkara dah jadi.

Misi sekarang ialah untuk menghidupkan semula menulis di blog.

Cumanya sekarang, nak backup blog ni di tempat free.

Moga apabila saya dah tiada lagi, korang masih boleh baca penulisan saya.

Semoga ia memberi manfaat kepada korang!

Blog Widget by LinkWithin

Share/Save/Bookmark