Langkawi Trip : Day 1

Bismillah.

 

Trip ini sebenarnya bukan trip yang dirancang dari awal tahun ke, tengah tahun ke. Kebetulan En Suami sedang lihat website Malaysia Airlines System (MAS), dan dia saja-saja tengok harga tiket ke Langkawi.

‘Eh, murah la harga tiket ke Langkawi ni?’

Dalam hati saya, manala I nak tahu murah ke idak. I bukan skodeng website tu hari-hari. kikiki

Kemudian, dia check pula di website AA, dan Malindo. Sah tiket MAS tu murah!!

Apalagi, dia pun grabla…

ok ok.. tinggalkan cerita sebelum nak pergi tu la kan.. Kang mabuk plak nak baca.

So, Day 1 (27 November 2016)

Berangkat dari KLIA jam 120pm. Perjalanan mengambil masa 45 minit. Bila sampai, tunggu kereta sewa. Then gerak ke hotel.

Langkawi Trip D1

Langkawi Trip D1

Hahaha… So itulah cerita Day 1.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge